Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Το “Πείραμα” λειτούργησε πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2008 ως Mη Kερδοσκοπική Εταιρεία στην οδό Βαλαωρίτου 18, στον 7ο όροφο. Ως βασικούς σκοπούς του μπορούμε να αναφέρουμε τους εξής: την άρση του δημιουργικού αποκλεισμού, μιας που η δημιουργικότητα είναι δικαίωμα και υποχρέωση κάθε ανθρώπου κι όχι μόνο των καλλιτεχνών. Να δημιουργήσει τις προυποθέσεις για νέες ζυμώσεις και συνεργασίες μεταξύ ανθρώπων που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Να ανασύρει το πολυπολιτισμικό παρελθόν της Θεσσαλονίκης στην επιφάνεια, όπως επίσης και να συμβάλλει στην οικολογική ευαισθητοποίηση.
Το ΠΕΙΡΑΜΑ διοργανώνει σειρά πρωτότυπων Workshop/Σεμιναρίων, κυρίως καλλιτεχνικού προσανατολισμού, των οποίων στόχος αποτελεί η ένταξη της τέχνης ως έκφρασης δημιουργικότητας στην καθημερινή ζωή κάθε ανθρώπου.
Κινηματογράφος DVSchool: video production αρχαρίων και προχωρημένων, σενάριο
CINEMA UNCUT: Το σινεμά στο κεφάλι σου, AFTER EFFECTS WORKSHOP,
CLAYMATION WORKSHOP
Φωτογραφία ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Εικαστικά EΡΓΑΣΤΉΡΙΟ COLLAGE
Μουσική ΕΡΓΑΣΤΉΡΙ ΚΡΟΥΣΤΏΝ
Θέατρο PERFORMANCE ΤΟΥ ΤΑΝΤΈΟΥΣ ΚΑΝΤΟΡ
Χορός ΧΟΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Τεχνολογία MACSEMINAR
Εξειδικευμένα MEAT STORIES

Αν η προσπάθειά μας σάς κέντρισε το ενδιαφέρον, μπορείτε να μας στείλετε γνώμες, θέματα για άρθρα ή παλιές ιστορίες της πόλης στη διεύθυνση peirama18@gmail.com. Αν πάλι η δράση μας σας ενδιαφέρει και θα θέλατε να μας βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ, ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 18, 2310-533859, www.peirama.gr, peirama18@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου